gaziantep escort
Bugun...



Adana Valisi Elban'dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

Adana Valisi Süleyman Elban, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-09-2020 13:39:33 Tarih: 18-09-2020 13:33

Adana Valisi Elban'dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

Adana Valisi Süleyman Elban, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Elban, mesajında, şehitlik ve gazilik unvanlarının hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek derecede büyük bir şeref olduğunu kaydetti.

Gazilerin, temsil ettikleri kutsal değerleri kuşaktan kuşağa aktararak genç nesillere kılavuzluk yapacağını ifade eden Elban, mesajında şunları belirtti:

"Bilinmelidir ki zaman değişir; fakat tabiat, öz, maya değişmez. 1071'de Anadolu kapılarına dayanan, 1453'te İstanbul'un fethiyle çağ açıp çağ kapatan ceddimizle, Çanakkale'de ve İstiklal Harbimizin tüm evrelerinde yedi düveli Anadolu'dan söküp atan dedelerimizin özü, aynı özdür. 15 Temmuz'da vatanımıza kasteden hainleri, yerle yeksan ederek sözde işgal girişimini bertaraf eden kahramanlarımızla Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekatlarını başarıya ulaştıran yiğitlerimizin mayası da aynı mayadır. Bu sebeple olay, yer, zaman ve kişiler değişse de değişmeyecek tek şey bu toprakların evlatlarının bin yıllık yurtlarından, milli ve manevi mukaddesatlarından asla vazgeçmeyecek oluşudur. Dün harp meydanlarında istiklal ve istikbaline sahip çıkan milletimiz, bugün de huzuruna, güvenliğine kast eden terör örgütleri ve onların maşalarıyla mücadelesini sonuna kadar sürdürecek; onları tarihe gömecektir."

Vali Elban, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, toprağı vatan yapan aziz şehitlere Allah'tan bir kez daha rahmet dilediğini, kahraman gazileri minnetle yad ettiğini kaydetti.

Kaynak:




Kaynak: www.haberler.com

Bu haber 215 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ADANA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
HABER ARA
resmi ilanlar
Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI