gaziantep escort
Bugun...



Ceyhan’da E-Sınav Merkezi Oluşturuldu

Ceyhan Kaymakamı Dr.Bayram Yılmaz, 20 Ekim günü sabah saatlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Koçer ile birlikte ilçemiz Erkek İmam Hatip Anadolu Lisesi ek binası bünyesinde, Milşli Eğitim Bakanlığının onayı ile oluşturulan e-sınav merkezinde incelemelerde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 21-10-2020 13:37

Ceyhan’da E-Sınav Merkezi Oluşturuldu

Ceyhan’da E-Sınav Merkezi Oluşturuldu

Ceyhan  Kaymakamı Dr.Bayram Yılmaz, 20 Ekim günü sabah saatlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Koçer ile birlikte ilçemiz Erkek İmam Hatip Anadolu Lisesi ek binası bünyesinde, Milşli Eğitim Bakanlığının onayı ile oluşturulan e-sınav merkezinde incelemelerde bulundu.

 

İlçenin imkanları ile oluşturulan merkezde 22 kişi aynı anda, Milli Eğitim Bakanlığınca uygun görülecek merkezi e-sınavlara girebilecek. Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları sonunda yapılan sınavlar başta olmak üzere, Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen mesleki kursların sonundaki sınavlar bu merkezde yapılabilecek ve 1 yılda yaklaşık 5.000 kişi bu merkezde sınava girebilecek. Merkezden Ceyhan İlçemizin yanında Yumurtalık İlçesi de yararlanabilecek.

 

E-sınavlarda görev alacak öğretmenlerin ilçemizde başlamış olan eğitimleri de 21 Ekim 2020 günü tamamlanacak.

 

Kaymakam Yılmaz, bugüne kadar Adana il merkezinde yapılan e-sınavların Kasım ayından itibaren ilçemizde yapılacağını, Ceyhanlı Hemşerilerimizin bu konuda artık Adana'ya veya başka il ve ilçelere gitmek zorunda kalmayacaklarını, ilçemizde sınava girebileceklerini belirterek merkezin oluşturlması ve tefrişinde gayretleri ve emeği olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Koçer'e ve görevlilere teşekkür ederek, merkezin hayırlı olmasını diledi.




Bu haber 470 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ceyhan Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
HABER ARA
resmi ilanlar
Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI