gaziantep escort
Bugun...



CEYHAN’IN İMAR SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

TCDD Yollarının itirazı üzerine 2019 Ekim ayında Ceyhan'ın 1/5000'lik imar planı iptal edilmiş ve o tarihten bu yana da Ceyhan'da inşaat durmuştu.

facebook-paylas
Tarih: 10-09-2020 23:26

CEYHAN’IN İMAR SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

CEYHAN’IN İMAR SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

 

 

TCDD Yollarının itirazı üzerine 2019 Ekim ayında Ceyhan'ın 1/5000'lik imar planı iptal edilmiş ve o tarihten bu yana da Ceyhan'da inşaat durmuştu.

 

Ceyhan Belediyesi, Ceyhan'ın imar plânı üzerinde yanlış uygulamaları ve çeşitli bahanelerle imar plânını gecikti, müteahhitler başta olmak üzere Ceyhanlıları ve inşaat sektöründe çalışan işçi ve esnafları mağdur oldu.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN YOĞUN MESAİSİ VE MÜCADELESİYLE İMAR AÇILDI

 

Ceyhan'da imarın açılmasıyla ilgili açıklama yapan Ceyhan AK Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül “Cumhur İttifakı olarak Adana'mızda hiçbir konuya duyarsız kalmadığımız gibi bu konuya da duyarsız kalmadık. Geçtiğimiz hafta İmar komisyonunda, bugün ise Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyelerimizin almış olduğu karar ile Ceyhan'ımızın 1/5000'lik imar plânı Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edildi.

Sürecin hızlandırılmasında önemli katkı sağlayan Ak Parti İl Başkanımız Sn. Mehmet Ay ile MHP İl Başkanımız Sn. Bünyamin Avcı başta olmak üzere, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyoruz.

Esnaflarımıza, sektör çalışanlarına ve tüm hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun” İfadelerini kullandı.

 

ARDINDAN BİR AÇIKLAMADA CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, "Ceyhan’ın imar sorununu çözüme kavuşturmaktan büyük onur duyuyoruz" dedi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Ceyhan’ın lokomotifi diye tabir edilen imar sorununa ekibimizle büyük bir gayret sergileyerek çözüme kavuşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

Başkan Erdem, açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Bir önceki dönemde yapılmış olan Ceyhan 1/5000’lik nazım imar planı ve 1/1000’lik uygulama imar planı TCDD’nin mekansal planlar yapım yönetmeliğine uygun olmadığı gerekçesi ile açmış olduğu dava neticesinde iptal edilmiştir. Belediyemiz tarafından ilgili hüküm ve yönetmelikler uygun olarak hazırlanmış olan 1/5000’lik Nazım İmar Planı Adana Büyükşehir Belediye meclisinde bugün onaylanmıştır. Ceyhan’ımıza hayırlı uğurlu olsun”




Bu haber 266 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ceyhan Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
HABER ARA
resmi ilanlar
Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI