gaziantep escort
Bugun...



Kaymakam Yılmaz Serbest Bölgede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Ceyhan Kaymakamı Dr.Bayram Yılmaz 09 Ekim 2020 günü Ceyhan’da kurulu bulunan Serbest Bölgede faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 13-10-2020 00:22

Kaymakam Yılmaz Serbest Bölgede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Kaymakam Yılmaz Serbest Bölgede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

 

Ceyhan  Kaymakamı Dr.Bayram Yılmaz 09 Ekim 2020 günü Ceyhan’da kurulu bulunan Serbest Bölgede faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti.

 

Kaymakam yılmaz gerçekleştirdiği Serbest Bölge ziyaretinde;  Sönmez Çimento, Sandviç panel imal eden Kingspon, Petrokimya ürünleri üreten Aschem, Yem üreten Baf Premik Tarım, Dioki Petro Kimya,  SHB Steel İnşaat Malzemeleri İthalat ve İhracat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. işletmelerin yöneticileri ile bilgi alış verişinde  bulundu; ilçede gerçekleştirilmesi planlanan bazı projeler için desteklerini istedi.

Kaymakam Yılmaz, işletmelerin üretimlerinin ve istihdam imkanlarının ülkemiz ve bölge için önemli olduğunu, ilçedeki kurum ve kuruluşlar olarak serbest bölgedeki işletmelere gerekli desteği sağlama konusunda en üst seviyede gayret ettiklerini de ifade ederek çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

 

İşletmelerin yöneticileri de pandemi sürecinde aldıkları tedbirler konusunda bilgi vererek bu süreçte kritik dönemi atlattıklarını, üretim faaliyetlerini azaltmadıklarını ve hiçbir çalışanı işten çıkarmadıklarını ifade ettiler.




Bu haber 473 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ADANA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
HABER ARA
resmi ilanlar
Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI