gaziantep escort
Bugun...


Ali Sarı

facebook-paylas
"Kelebek".....
Tarih: 22-07-2020 11:59:00 Güncelleme: 22-07-2020 11:59:00


"Kelebek".....
 
Kaleme almaya çalıştığım bir kaç yazıda; hep vatandaşın kendi hakkını bilmesini şehri için mücadele etmesi gerektiğini ısrarla üzerinde durarak belirtmeye çalıştım.
 
İnat noktasında çok ısrarcı bir memleketimiz var bunu yaşayarak  görüyorum, hâlâ bu şehir düzelmez diyenlere! "Kelebek" etkisini  paylaşmak istiyorum bu yazımda...
 
 
Bundan yıllar önce çok büyük bir kasırga Avustralya`nın güneyinde teşekkül etmiş. Bu kasırga kuzeye doğru yürüyor. Şimdi Hint ve Çin`e gidecek ve milyonlarca insanın hayatına son verecekti. Her türlü enerjiyle dolmuş ve insanlığın üzerine gidiyor. Ve tüm insanlık da bunu izliyor.
 
 Herkes büyük bir felaket beklerken, bu büyük kasırga Avustralya`yı geçtikten sonra Hint ve Çin`e gidecekken, yön değiştirerek yönünü okyanusa çevirerek bütün enerjisini okyanusa boşalttıyor ve insanlık büyük bir felaketten kurtuluyor.
 
 Bunun üzerine meteorolojistler, fizikçiler ve kimyacılar bütün bunlar seferber oldular ve bu muazzam güç, Avustralya`nın kuzeyinden gelip Asya`ya yönelip her şeyi kasıp kavurması gerekirken, nasıl oldu da yön değiştirdi de, okyanus`a tüm enerjisini dökerek yok oldu? Bunu incelemeye başladılar.
 
 Sonunda ittifakla tespit ettikleri husus şudur: Meğer tam o tarihte, Avustralya`da kelebekler bir yerden bir yere göç ediyorlarmış. Bu göç esnasında o kelebeklerin kanatlarının o hafif çırpıntıları birleşerek bu muazzam gücün yön değiştirmesini sağlamıştır.
 
Birlikte ufak hareketlerin istikrarla devam etmesinin sonucunda oluşan enerji nelere sebeb olabiliyor görüyorsunuz değilmi? 
Kaldı ki biz insaniz Eşref-i Mahluk Yaratılmışların en şereflisi ona göre şuurlu olmamız gerek. RABBİM bu şuuru bizlere nasip eylesin. 
 
Unutmayalım "BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ" siyasi çekişmeleri bir kenara bırakıp birlikte şehrimizi güzelleştirelim. Herkes kapısının önünü süpürsün ve ben bunu yapıyorum sizlerde en iyisini yapmak zorundasınız diyerek vekalet verdiklerimize niçin vekalet verdiğimizi (arada unutuyorlar) hatırlatalım. 
 
Kalın sağlıcakla Selam ve Dua ile.
 


Bu yazı 1443 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
HABER ARA
resmi ilanlar
Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI