gaziantep escort
Bugun...


Recep Toy

facebook-paylas
Geleceğin Şehri CEYHAN..
Tarih: 16-03-2021 08:42:00 Güncelleme: 16-03-2021 08:42:00


Geleceğin Şehri CEYHAN..
BİR BAŞKA DEYİŞLE: "YÜZYILIN ENERJİ KENTİ CEYHAN".
 
Yakın bir zamanda Sanayi ve Enerji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK Ceyhan'ımıza  ziyarette bulundular. Ziyaretin içeriği Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri ve petrokimya mevcut  ve gelecekte kurulacak yatırımlar için inceleme ve yerinde tespitlerde bulundular.
 
Ceyhan Organize Sanayi Bölgesinde Rönesans Holding ve Ceyhan Enerji ve İhtisas Endüstri ve petrokimya Bölgesi yatırım alanı dünyaca ünlü EMBA elektriğin kurduğu termik santralini ziyaret ederek, başta Sayın Cumhurbaşkanımızın hükümetimizin devletimizin bölgeye  verdikleri önemi değerli buluyoruz.
 
İşte bu noktada şehrini ve ülkesini seven birisi olarak başta Aziz şehitlerimizin hakkını bizlere helal etmesi noktasında, aziz milletimize Ana kucağı vatanımıza borcumuzu  ödeyebilmek adına nitelikli eleman yetiştirmeyi kendimize şiar edindik.
 
Görüyoruz ve biliyoruz ki "YENİ BİR CEYHAN DOĞUYOR". Müjdeler olsunki ülkemizin alanında en büyük sanayi tesisleri Ceyhan'ımıza kuruluyor.
 
Cumhurbaşkanlığınca ilan edilen Enerji İstisas Endüstri bölgesinde nitelikli işçi yetiştirme noktasında CEYHAN MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız. Biz eğitimciler kadar velilerimizinde katkı sağlayacağına olan inancımız tamdır.
 
Ceyhan'ın makus tarihi çok kısa zamanda değişmeye başlayacaktır. Bu durumda gelişimi seyreden değil bizzatihi değişimin mimarları olmak tüm Ceyhanlı hemşehrilerimizin önceliği olmalıdır. 
 
Sevgili velilerden istirhamımız geleceğini garantileye bilecek vasıflı nitelikli iş gücünü karşılayabilecek bir nesil yetiştirmek için çocuklarımızı okulumuza yönlendirmeleri elzemdir. 
 
Ebeveyn öğretmen elele vererek dünyada söz sahibi ülke olmanın temelini gelin birlikte atalım. Birlikte çok güçlü olur büyük başarılara imza atabiliriz. 
 
Büyüyen ve gelişen bir Ceyhan ve BÜYEYEN VE DAHA ÇOK GELİŞEN TÜRKİYE İÇİN BİZLER VARIZ. 
Güzel yarınlar için sizlerinde desteğini bekliyoruz.


Bu yazı 1436 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
HABER ARA
resmi ilanlar
Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI