gaziantep escort
Bugun...



Başkan Sami Özsoy’dan Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 29-08-2021 19:35

Başkan Sami Özsoy’dan  Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Başkan Sami Özsoy’dan  Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99’uncu yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Sami Özsoy; 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos'ta zaferle taçlandırılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin Türk tarihinin dönüm noktalarından birini teşkil eden şanlı bir zafer olduğunu söyledi.

Özsoy, mesajında şu görüşlere yer verdi: "30 Ağustos, kutsal vatan topraklarımızı kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı dünyaya ispatlayan önemli bir tarihtir. Bu zafer, asırlardır hür yaşayan bir milletin haykırışı, birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı ve ay yıldızlı bayrağımızı göklerde sonsuza kadar özgürce dalgalandırma irademizin simgesidir. İmkânsızlıklar içinde verilen zorlu bir mücadelenin ardından kazanılan bu büyük zafer, milletimizin en değerli varlığı olan istiklalinden asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

30 Ağustos, Türk Milleti'nin gücüne, iradesine ve azmine inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının da simgesi olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kanları ve canları uğruna bu toprakları vatan yapan aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnetle anıyor; tüm hemşerilerimizin ve vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum" dedi.




Bu haber 305 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ceyhan Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
HABER ARA
resmi ilanlar
Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI