gaziantep escort
Bugun...



Kazada hayatını kaybeden müzisyenle ilgili kahreden detay! Kanseri atlatıp yeni bir sayfa açmış

Adana'da dün elektrikli scooter ile giderken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden amatör müzisyen Ersin Lastikçi'nin kanseri yendikten sonra beden eğitimi öğretmenliği için atama beklediği ortaya çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 12-10-2022 16:05

Kazada hayatını kaybeden müzisyenle ilgili kahreden detay! Kanseri atlatıp yeni bir sayfa açmış

Dün Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi Özdemir Sabancı Bulvarı'nda bir otomobil, Ersin Lastikçi'nin kullandığı elektrikli scootera arkadan çarptı. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Lastikçi'nin öldüğünü tespit etti.

GERİYE GİTARI KALDI

Bu arada Lastikçi'nin kazadan önce sırtında asılı olan gitarı bu kez cesedinin üzerine kondu. Bu durumu gören yoldan geçen vatandaşlar duygulu anlar yaşadı. Polislerin olay yerindeki incelemelerinin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

"KANSERİ YENDİ"

Lastikçi'nin eniştesi beden eğitim öğretmeni Ersin Aydınalp, kayınının 2 yıl önce yakalandığı lenf kanserini çok büyük mücadeleyle yendiğini belirterek, "Kayınım benim gibi beden eğitim öğretmeni ancak atanamadı. Kansere yakalandı yendi. Bu nedenle özür grubundan atama bekliyordu. Ayrıca amatör olarak müzisyenlik yapıyor. Dün de yine sanırım arkadaşlarıyla müzik yapmaya giderken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti" dedi.

"BİLİNÇLENMEMİZ LAZIM"

Aydınalp, sürücü öğretmenliği de yaptığını belirterek, elektrikli scooter konusunda hem sürücülere hem de yetkililere seslenerek, "Daha bir yıl olmadı komşum scooter kullanırken öldü. Bugün ise kayınım öldü. Buna mutlaka bir çözüm bulunmalı. Hem diğer araç sürücüleri hem de scooter kullanıcıları daha duyarlı olmalılar. Bu konuda bilinçlenmemiz lazım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Scooter Adana 3. Sayfa Haberler




Kaynak: www.haberler.com

Bu haber 191 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ADANA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
HABER ARA
resmi ilanlar
Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI