gaziantep escort
Bugun...



Erdoğan Ekli, Milli Şehit Kemal Bey’in büstüyle ilgili açıklama yaptı


facebook-paylas
Tarih: 14-10-2020 15:07

Erdoğan Ekli, Milli Şehit Kemal Bey’in büstüyle ilgili açıklama yaptı

Erdoğan Ekli, Milli Şehit Kemal Bey’in büstüyle ilgili açıklama yaptı

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan İlçe Başkanı Erdoğan Ekli, Milli Şehit Kemal Bey’in büstünün Atatürk Kent Meydanı’ndaki kaidesiyle ilgili tepki gösterdi.

 

Sosyal medyadan bir paylaşım yaparak tepkisini dile getiren Başkan Ekli sosyal medya paylaşımında;

“Bugün 14 Ekim. Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Beyin TBMM tarafından Milli Şehit ilan edildiği gün. Zaten yapacağız diyerek red edilen Ceyhan Belediyesi Meclis Başkanlığına verdiğimiz Milli Şehit Kemal Bey anıtının Atatürk kent meydanına yapılması önergemizin gerekçesi Ulu Önder Ataürk' ün Kemal Bey'in babasına dediği "Sen öyle bir evlat yetiştirdin ki oğlun bu meşaleyi tutmasaydı biz ateşi yakamazdık. Işık tutan senin oğlundur." sözlerinde olduğu gibi çocuklarımızın gençlerimizin milli bilincini geliştirerek onlara ışık tutması isteğiydi. Ancak yapılan anıta baktığımızda ne bir isim ne bir açıklayıcı bilgi bulunmamaktadır. Bu eksikliğin bir an önce giderilmesini ümit ediyor Boğazlıyan Kaymakamı Milli Şehit Kemal Beyi TBMM tarafından milli şehit ilan edildiği bugünde rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKAN ERDEM “HER GÖRÜŞE SAYGILIYIZ” DİYEREK NEYİ İMA ETTİ

Bu paylaşımının ardından görüştüğümüz Başkan Erdoğan Ekli, Ceyhan Belediye Başkanı Erdem’in, “Her Görüşe Saygılıyız” diyerek neyi ima ettiğini anlayamadığını söyledi.

Başkan Ekli; “Sayın Başkan bu büst MHP’li belediye döneminde yapıldı ve Mecliste heykelin tekrar konması için önerge verdik diye Milli Şehidimiz Mehmet Kemal Beyi’n görüşünü mü kastediyor. Eğer böyle bir düşünceyle “HER GÖRÜŞE SAYGILIYIZ” ifadesini kullandıysa bu çok vahim bir düşünce.

Bizim, Ceyhan Belediyesi Meclis Başkanlığına verdiğimiz Milli Şehit Kemal Bey anıtının Atatürk kent meydanına yapılması önergemizin gerekçesi Ulu Önder Ataürk' ün Kemal Bey'in babasına dediği "Sen öyle bir evlat yetiştirdin ki oğlun bu meşaleyi tutmasaydı biz ateşi yakamazdık. Işık tutan senin oğlundur." sözlerinde olduğu gibi çocuklarımızın gençlerimizin milli bilincini geliştirerek onlara ışık tutması isteğiydi.

Fakat görüyoruz ki zihniyet çok farklı. Ayrıca yapılan büste baktığımızda ne bir isim ne bir açıklayıcı bilgi bulunmamaktadır. Bu eksikliğin bir an önce giderilmesini ümit ediyorum” şeklinde konuştu.




Bu haber 352 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ceyhan Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
HABER ARA
resmi ilanlar
Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI