gaziantep escort
Bugun...



Kaymakam Dr.Bayram Yılmaz'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Tarihte düşmanları ile mertçe mücadele etmiş milletimiz, 15 Temmuz 2016 günü tarihindeki en kapsamlı ve büyük saldırılardan ve ihanetlerden biriyle karşılaşmıştır. 15 Temmuz 2016 günü vatanımız işgal edilmeye, milletimiz esir edilmeye çalışılmıştır.

facebook-paylas
Tarih: 15-07-2021 19:23

Kaymakam Dr.Bayram Yılmaz'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Kaymakam Dr.Bayram Yılmaz'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

 

Tarihte düşmanları ile mertçe mücadele etmiş milletimiz, 15 Temmuz 2016 günü tarihindeki en kapsamlı ve büyük saldırılardan ve ihanetlerden biriyle karşılaşmıştır. 15 Temmuz 2016 günü vatanımız işgal edilmeye, milletimiz esir edilmeye çalışılmıştır.

 

Türk ve Müslüman düşmanları ve onların ajanları, hipnoz edilmiş maşaları, yerli işbirlikçileri hep birlikte, Türkiye’yi işgal etmek için 50 yıldır yaptıkları hazırlığı ve planı, ne pahasına olursa olsun uygulamak istemişler; ancak büyük oyuna ve  ihanete rağmen Allah'ın yardımıyla milletimiz müsaade etmemiştir. O gece ve devamında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın güçlü ve kararlı liderliğinde, her kademedeki idari kadrodaki, ordumuzdaki ve emniyet teşkilatımızdaki gerçek vatan evlatlarının ve milletimizin dirayeti ve basireti sayesinde Fetö ve destekçileri amacına ulaşamamış; Allah bu ülkeyi hainler ve onları maşa olarak kullananlarca işgal edilmekten, milleti parçalanmaktan ve devletsiz kalmaktan bir kez daha kurtarmış; tüm milletimizin katkıları ile düşmanın ve hainlerin  50 yıllık hazırlıkları, emekleri ve emelleri boşa çıkarılmıştır.

 

O gece milletimiz bağımsızlığı, hürriyeti, milli birliği, vatanı, bayrağı ve demokrasi için topyekün şanlı bir direniş, kutlu bir uyanış ve diriliş destanı yazmış; demokrasi mücadelesi nasıl olurmuş, vatan nasıl savunulurmuş tüm dünyaya göstermiştir.

 

Tüm Şehitlerimizi, özelde de 251 15 Temmuz Şehidimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Tüm Gazilerimize ve özelde de 2.196 15 Temmuz Gazimize ve 15 Temmuz dirilişine emek veren tüm büyüklerimize ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, hayırlı ömürler diliyorum.

 

Milletimize 15 Temmuz dramını yaşatan Fetö terör örgütünün mensupları hainleri ve onların tüm destekçilerini de şiddetle bir kez daha kınıyorum. Onlar bu dünyada olduğu gibi İlah-ı Huzurda da günahlarının ve ihanetlerinin hesabını verecektir. “Şüphesiz Allah, münafıkları da kâfirleri de hep birlikte cehennemde toplayacaktır.”

15 Temmuz bu odakların bize son toplu silahlı saldırısıdır. Boylarının ölçüsünü çok net bir şekilde aldılar. Ancak, bundan böyle ekonomik alanda, kültürel alanda, sanat alanında, teknolojik alanda, eğitim alanında saldırmaya devam edecekler. Tıpkı haçlıların maşası Fetö’nün yaptığı gibi özellikle yeni nesillerin zihinlerini bulandırmaya, onları ülkeden ve değerlerimizden uzaklaştırmaya daha çok çalışacaklar. Gençlerin zihinlerine, beyinlerine, algılarına, kalplerine zehir akıtarak onları bu ülkeye, bu millete ve milletin değerlerine yabancılaştırmaya, hatta düşman etmeye çok daha fazla gayret edecekler. Vatandaşlarımızı ve özellikle gençleri, Katarlı öğrencilerin tıp fakültelerine sınavsız girmesi yalanında olduğu gibi ülkenin yönetimine, kurumlarına karşı öfke duymalarını ve saldırmalarını yalan ve iftiralarla teşvik edecekler. Biz bu milletin cevherinin temiz ve sağlam olduğuna; erinde gecinde aslına, özüne döneceğine inanıyoruz, ancak ülkemizin ve milletimizin hainlerin oyunlarını görüp onlardan daha çok gayret edip tüm millet olarak birlik içerisinde çalışmamız gerekmektedir.

 

Fetö Terör Örgütü, Anadolu İnsanının dini inançlarını, değerlerini, ihtiyaçlarını, beklentilerini, sosyal ve hukuksal yapısını, her türlü taktiği kullanarak yaklaşık 50 yıl istismar etmiş; insanları kendilerinden olduklarına inandırmış ve aldatmıştır.

15 Temmuz ihaneti sadece Fetö elebaşının ve onun çevresindeki birkaç kişinin kurgulayıp uygulayabileceği bir olay değildir. 15 Temmuz, tarihin derinliklerinden gelen Türkiye düşmanı, Türk ve Müslüman düşmanı odakların ortaklaşa hazırladıkları ve 50 yıldır olgunlaştırarak uyguladıkları bir imha projesidir. Bu projenin yerli ayağı da Fetö elebaşı ve çevresindekiler olmuştur.

 

Maalesef tarih tekerrür etmiştir. Tarihte Haşhaşiler olarak da bilinen ve çağının en güçlü Müslüman Türk Devleti olan Selçukluları bölüp parçalamak ve yok etmek amacıyla yetiştirilmiş Hasan Sabbah ve kurduğu ihanet örgütü yoluyla yetiştirdiği bağlılarının birebir yolunu, amacını, yöntemini, söylemlerini, strateji ve taktiklerini kullanan Fetö, 800 yıl önceki aynı yol ve yöntemlerle, günümüzün en güçlü Müslüman - Türk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölüp parçalamak, işgal etmek/ettirmek, bu yolla Türkleri devletsiz bırakmayı amaçlamış; tarihi ve ihanet kültürünü tekerrür ettirmiştir.

 

15 Temmuz ihanetinin üzerinden beş yıl geçti. Geçen süre içerisinde devletimiz, adliye ve iç güvenlik birimleri başta olmak üzere bütün kurum - kuruluşları ve gücü ile Fetö ihanet şebekesinin kalıntıları ile mücadele etmeye ve bu ihanet şebekesinin sebep olduğu olumsuzlukları ıslah etmeye devam etmektedir. 

Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği gibi, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi, mevcudiyetimizi ve istikbalimizi muhafaza ve müdafaa etmek en önemli vazifemizdir. İstikbalde dahi, bizi bu değerlerden mahrum etmek istemiş ve isteyecek olan, dahili ve harici düşmanlar ve hainler hep olmuştur; anlaşılıyor ki, kılık değiştirse de, ad değiştirse de, taktik değiştirse de olmaya da devam etmektedirler.   

 

           İçinde bulunduğumuz coğrafyadaki barışın ve mazlumların da umudu olan Türkiye'mizin daha güçlü ve huzurlu olması için öncelikle, en önemli sermayemiz olan yeni nesilleri bilinçli, nitelikli ve bilgili yetiştirmeliyiz; enerjimizi ve zamanımızı asla israf etmemeliyiz; hep uyanık ve tedbirli olmalıyız.

 

Müslümanların ve Türk Milletinin ezeli düşmanı olanların bundan böyle de asla iyiliğimizi istemeyeceklerini, bize dost olmadıklarını, onlardan iyilik beklemenin yanlış ve sonunun da Türkiye'miz için hayal kırıklığı ve hüsran olacağını; öncelikle içinde bulunduğumuz coğrafyada ve tüm dünyada her yönden güçlü olmak zorunda olduğumuzu; bunun bizim için tarihi ve insani bir görev olduğunu; özet olarak, olanlardan bir kez daha ders çıkarıp ibret almamız ve aynı hatalara tekrar düşmememiz gerektiğini; Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un "Tarihi  'tekerrür'  diye tarif ediyorlar; hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?" sözünü asla unutmamalı; tedbirimizi alıp, cesaretimizi koruyup Allah’tan da ümidimizi asla kesmemeliyiz.

 

Bu vesileyle, tüm milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü tebrik ediyor, güçlü ve huzurlu günler diliyor; saygılarımı sunuyorum.




Bu haber 308 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
HABER ARA
resmi ilanlar
Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI