gaziantep escort
Bugun...



“KARDEŞ AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ”

Saadet Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Şemseddin Akkaymak Azerbaycan’a destek mesajı yayımladı.

facebook-paylas
Tarih: 12-10-2020 19:54

“KARDEŞ AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ”

“KARDEŞ AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ”

 

Saadet Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Şemseddin Akkaymak Azerbaycan’a destek mesajı yayımladı.

 

Akkaymak mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Bizim inancımızda; Mazlumun dini ve ırkı sorgulanamaz. Maddi ve manevi desteklediğimiz Kardeş AZERBAYCAN halkı şu anda mazlumdur ve yüreğimizde hissettiğimiz bu elim acıların, barışa dönüşmesi de tek arzumuzdur.

 

Azerbaycan eskiden kaybetmiş olduğu toprakları kazanmak için ciddi ve azimli bir tavır sergiledi. Kardeş Azerbaycan’ı tebrik ediyoruz. Ermenistan bir an önce işgâl ettiği bölgelerden çekilmeli, tüm bölge barış ve huzura kavuşmalıdır. Bu bölgede eğer kalıcı bir barış isteniyorsa, bu barışın bir numaralı şartı, Dağlık Karabağ İşgâli’nin sonlandırılmasıdır.

 

Savaş tamamen Azerbaycan topraklarında yürütülmektedir. Birleşmiş Milletler Teşkilâtı, Rusya ve Batı Devletleri bu zulme ve katliamlara seyirci kalmamalıdırlar. Dağlık Karabağ; Uluslararası hukuka göre, otuz yıldır işgal edilmiş Azerbaycan toprağıdır.

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham ALİYEV’in Ermenistan Yönetimine yaptığı şu uyarı önemli görülmelidir. "Ateşkes; Ermenistan'ın çekilmesi ile olur, Azerbaycan topraklarından ne kadar çabuk çekilirlerse, Ermenistan için o kadar iyi olacaktır. "

 

Saadet Partimiz her zaman mazlumların yanında yer almış ve desteklerini de hiç bir zaman esirgememiştir. Bizim sürekli dile getirdiğimiz bir sloganımız vardır. “Savaş değil barış, kavga değil diyalog.”

 

Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu Beyefendi, 2.Ekim.2020 Cuma Günü Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Sayın Hazar İbrahim’e destek ziyaretinde bulunarak, “Biz her zaman kardeş Azerbaycan'ın yanında olduğumuzu bir kere daha vurguluyor ve Ermenistan'ın bu saldırgan tavrını şiddetle kınıyoruz.” Duygularını paylaşmıştır.

 

Cenab'ı HAKK; Azerbaycan’lı Kardeşlerimizin Yar ve Yardımcısı Olsun. AMİN…”




Bu haber 506 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ceyhan Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
HABER ARA
resmi ilanlar
Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI